BUSINESS CASUAL

business casual 5

Bijelu košulju, sako i hlače klasičnog kroja svaka bi žena trebala imati u ormaru.


Kombinirani s trendy tenisicama, torbom ili chokerom daju odličan casual  look u kojem s posla možeš navečer otići na otvorenje izložbe i koje piće nakon (upravo to sam ja učinila 🙂 ). Ovisno o tome koliko zaigrani dojam želite upečatljiviji choker ili torba još više mogu podići cijeli dojam. Dvoumila sam se izmedu Toxicat chokera na bube i ovog crnog, ali sam odlučila da će cijeli look ipak biti smireniji zbog uzorka hlača.  Sitne točkice na njima su zapravo dovoljno podigle cijelu kombinaciju.

Kako je već pošteno zahladilo i ne izlazimo iz toplih kaputa, ovaj oversize karirani monokromatskih tonova bio bi odličan izbor na ovaj look.
Sve mi se čini da će biti moj. S obzirom na to koliko njihovi kaputi zapravo griju cijena je idealna a dobro dođe malo za promjenu. Jednostavni sivi ili bež bio bi jednako dobar izbor, ali osobno volim mix uzoraka.

Zimi zapravo dosta često nosim kombinaciju sako-kaput. Dođe mi kao zamjena za vestu. Ovaj sam ulovila prije par godina u sacond-handu za 20 kn i obožavam ga. Zaljubljenik sam u malo duže i šire sakoe, a posebno volim one dvorednog kopčanja.

Ove torbe sam se s druge strane već malo zasitila i već duže vrijeme sam u potrazi za drugom. Jako je praktična za svaki dan i taman prava veličina ukoliko sa sobom ne nosim fotić, a nosim ga sve češće što ju je odjednom učinilo potpuno nepraktičnom. Nisam bila ni svjesna koliko je teško zapravo pronaći manju torbu u koju ti stane sve potrebno. Veliku zapravo uvijek prekrcam nebinim stvarima.
Imate li vi problema s pronalaskom prave torbe? Koliko brzo se zasitite iste? Koji vam je omjer bitnih i nebitnih stvari koje nosite svakodnevno? (moje su torbe zapravo ekstremno neuredne i pune sitniša i papirića na dnu hahaha)

Slobodno odgovarajte na facebooku ili Instagramu pa se tipkamo ;*


Sako: Second-hand,
Hlače, Košulja: Mango,
Tenisice: Adidas,
Choker: DIY,
Torba: H&M,

Kosa: Ruža Pure Aveda

Photo: Ana Karadžole

business casual 6

business casual 1

business casual 3business casual 2

You Might Also Like