LIVE LIFE IN FULL BLOOM

fashion blogger

  Proljeće i ljeto su godišnja doba u kojima obožavamo cvjetni uzorak na odjeći.
Poigrali smo se ovim motivom u novoj DeLight kolekciji, pa se tako provukao kroz ručno našivene cvjetne detalje na bluzama i košuljama, čipku i print inspiriran vodenim bojama.

fashion bloggerfashion bloggerfashion blogger
Za izradu jedne ovakve bluze, točnije za apliciranje cvjetova na gotov, sašiveni komad bilo nam je potrebno cijelo popodne. Koliko god se činilo jednostavno posložiti ih po prednjici,  samo za slaganje rasporeda cvjetova bilo nam je potrebno 2 sata i 20 minuta (točno sam toliko imala prostora između dvije obaveze pa nije bilo teško za zapamtiti).
Ali upravo u tome i jest čar… nikad ne mogu postojati dvije identične, a u realizaciju stvarno uložiš sebe, svoje raspoloženje i misli. Osoba koja ju nosi, kao da ima dio tebe, komadić tvog sjećanja.
I u tome je meni ona prekrasna čar nošenja onog što sam  kreiraš/izradiš (ili ugledaš osobu koja nosi) … taj komad odjeće te vrati u onaj poseban trenutak dana/mjeseca/života, sjeti te s kim si proveo to vrijeme, glazbe koja je svirala u tom trenu…

fashion style bloggerpinko inspired fashion streetstyle blogger
Kako je cvjetni uzorak samo po sebi upečatljiv i dovoljno interesantan, najbolje ga je zapravo kombinirati uz jednobojne komade…monokromatske nijanse uvijek su odličan izbor, no nije loše ni odlučiti se za jednu od boja koja se nalazi na komadu s uzorkom.
Iako sam početno zamislila bluzu kombinirati uz nježnu nijansu prljavo roze i bež, na kraju sam se ipak odlučila za kontrastnu crnu kako bi bluza došla do izražaja. Modne dodatke sam također uskladila s hlačicama, a poveznica između njih svakako su male okrugle zakovice.
Ptičice i bubice na torbi i prstenju odlučno su se spojile s cvjetnim motivom. Volim takve decentne detalje koji pričaju priču i zaokruže cijeli look.

BLOUSE: @delight_luxury
SHORTS: New Yorker (kupljene prije par godina, izdvojila sam nekoliko komada
za koje smatram da bi odlično pristajale kao zamjena mojima :
1. elegantne sa čipkanim završetkom i mašnom,
2. s interesantnim oblim porubom (moj must have),
3. jednostavne crne nabrane pasice)
BAG: SheIn,
RINGS: SheIn, Stradivarius,
SHOES: ShoeBox,
HAT: Stradivarius + DIY

Photo: @psycocouture

You Might Also Like