‘SCYLA’

delight scyla 1

Opsjednuta sam ovom DeLight ‘Scyla’ metallic suknjicom.
Prosli tjedan sam je kombinirala sa ‘Stability’ jaknicom za slikanje i novi br. Budi IN Chic magazina. Doduše u kombinaciji primjerenijoj trenutnim temperaturama.Goran je napravio genijalne slike. Jedva čekam ponedjeljak kad časopis dolazi na kioske da vidim koju su odabrali  🙂
Taman negdje prošle godine u ovo doba sam se slikala za svoju Budi IN naslovnicu u metalik kaputu, pa mi se učinilo fora ove godine to ponoviti, ali s drugim odjevnim komadom.

A kad sam već kod naslovnica, danas je izašla nova Diva, a cover krasi naša Gina u DeLight ‘disco’ custom made kompletiću (party emotikoni)
Jeste li vidjeli novu blagdansku kampanju koju smo snimili s Ginom? Ako niste bacite oko ovdje 😉 Jako smo ponosni na nju!


Da ne duljim, posvetit ću par riječi kombinaciji sa slika i onda gibam uživati u suboti uz vino i crtanje nove kolekcije…
Inspirana sam bila jeseni i njenim prekrasnim toplim bojama. U većini slučajeva mi je barem jedan odjevni predmet crne boje i to sam ovaj put htjela izbjeći. Suknja je prekrasno šarena pa je tražila jednobojne komade za kombiniranje, a kako je također i tamnih boja odlučila sam je podignuti zagasito žutim džemperom i crvenim čarapicama do koljena.
Crne sam ostavila samo dodatke, da baš ne pretjeram s bojama. Kako vam se sviđa? Možda bi trebala češće pobjeći od crnih komada.

Pusa do idućeg posta kad ću vam pokazati svoje trenutno najdraže mjesto za ispijanje kave s prijateljicama :*


Skirt: DeLight   (Maksimirska 27),
Sweater, socks, bag & hat: H&M,
Blazer: Second-hand,
Watch: ebay
Shoes: Dr.Martens (Shoe Be Do)

Photo: Ana Karadžole ( Psychocouture

delight scyla 5

delight scyla 5

delight scyla 7

delight scyla 4

delight scyla 3

You Might Also Like