STABILITY

DELIGHT JACKET

 

DELIGHT JACKET 5
Iako svi pričaju o našem bukle kaputu kojeg sam vam pokazala u prošlom outfit postu i nazivaju ga najpoželjnijim komadom sezone, ova čokoladno smeđa jakna u kombinaciji kože i vune za mene je upravo to.
Rekla bih čak da mi je naš najdraži komad (iako mi je jako teško izdvojiti omiljeni, bogotovo pored bombera u koji sam zaljubljena).

Nazvali smo je ‘Stability’, inspirirani značenjem smeđe boje.


” BROWN SAYS STABILITY, RELIABILITY AND APPROACHABILITY. IT IS THE COLOR OF OUR EARTH AND IS ASSOCIATED WITH ALL THINGS NATURAL OR ORGANIC. IT SAYS NATURAL, WHOLESOME, COMFORTABLE AND EARTHY.”


Idealna je za kombiniranje, jako udobna, topla i savršena za ovo prijelazno razdoblje kad nas  vrijeme zbunjuje svojim tren ugodnim jesenskim, tren hladnim zimskim temperaturama. Noći su postale hladne, i ukoliko ste jedna onih koja većinu dana provodi u pokretu, a navečer voli svratiti do grada i opustiti se, ovo je odličan komad za imati ga uz sebe. Svojim, usuđujem se reći,  bezvremenskim krojem, uklopit će se u bilo koji look, bilo dnevni ili večernji.
Posebnost materijala ono je što najviše volim kod nje. Kombinacija vune i kože čini ju istovremeno jednostavnom i posebnom, a kožne resice dodatno pridonose dojmu i posebnosti, pretvarajući  je  iz klasičnog u trendy komad.
Još jedna bitna stvar koja ju čini stvarno posebnom jest da postoje samo dvije ove jakne (u različitim veličinama).
Obožavam unikatno, i zato me pomalo rastužuje ta činjenica, jer bi stvarno rado imala jednu samo za sebe.

Netipično za mene, ostatak outfita također je ostao u toplim i smeđim tonovima, dok sam (potpuno tipično) look upotpunila slamnatim šeširom kojeg jednostavno ne želim spremiti s ljetnim komadima.
Čizmice obožavam, njihova malena peta čini ih jako udobnima, dok u isto vrijeme daju dojam izduženih nogu.
Drago mi je i da sam se makla od crnih torbi 🙂

Sviđa vam se ova kombinacija? Ja se odlično osjećam igrajući se novim bojama i komadima kakve sam prije rijetko nosila. 🙂

Pusa do nedjelje kad vas čeka moj prvi beauty video :*

DELIGHT JACKET 4

DELIGHT JACKET 7

DELIGHT JACKET 2
DELIGHT JACKET 6
Jakna: DeLight,
Suknja: Zara,
čizme, torba  i šešir – H&M
Sat- Ebay

Kosa – Ruža Pure Aveda

Photo: Ana Kaladžole ( Psychocouture)

You Might Also Like